• Київ Миколаїв Дніпро Вінниця Одеса Харків
  • [email protected]
09:00 - 18:00

В корзине пусто!

Электрический духовой шкаф Hansa BOEI 68112

Электрический духовой шкаф Hansa BOEI 68112
Нет в наличии 0. 0грн.
Производитель: HANSA
Доступность: Нет в наличии
Код товара: 80300730

Очищення парою
Завдяки надгладкій структурі емальованого покриття догляд здійснюється швидко, просто й ефективно. Досить налити 0,5 л води на деко, поставити його в духовку, установити температуру на 50 °C, звичайний режим, і час на 30 хвилин, або налити води й активувати на дисплеї функцію «Clean» (Очищення). Після того, як пара наситить і розм'якшить забруднені місця на стінках духової шафи, їх можна витерти вологою ганчіркою або губкою, і поверхня стане блискучою і чистою.

Легко очищувана емаль
Це рішення зберігає внутрішню частину чистою, а також забезпечує простоту у використанні, так як за гладкими поверхнями легше доглядати. Ми використовуємо легко очищувану емаль в якості стандартної в усіх наших духових шафах.

Клас енергоспоживання А
Hansa піклується про навколишнє середовище, застосовуючи поряд із новітніми технологіями екологічні рішення. Тому всі кухні, духові шафи і плити мають клас енергоспоживання А. Найвищий клас енергоспоживання А гарантує найнижчі рахунки за електрику.

Швидкий нагрів
Ви можете використовувати цю функцію для досягнення потрібної температури за найкоротший час. Духова шафа нагрівається до температури 150 °C за 4 хвилини, що на 20% швидше стандартного часу нагріву. Тепер ви можете зосередитися на приготуванні їжі замість того, щоб чекати, коли духова шафа нагріється до потрібної температури. Розігрівання їжі тепер стало також швидшим і простішим.

Легко очищувані дверцята
Завдяки новій конструкції дверцят, з них можна безпечно і просто вийняти скло без зняття всіх дверцят. Використання двох засувок у верхній частині дверцят дозволяє обійтися без застосування будь-яких інструментів, і це можна зробити самостійно. Тепер доглядати за чистотою духової шафи зовсім просто.

Розігрів за допомогою вентилятора
Вентилятори допомагають рівномірно розподіляти тепло навколо страви, що сприяє видаленню прошарку холодного повітря навколишнього їжу в духовій шафі. Завдяки цьому, їжа готується більш рівномірно, швидко і при більш низькій температурі, ніж у звичайній духовці.

Розморожування
Ця спеціальна функція ідеально підходить для розморожування таких страв, як м'ясо, риба, хліб і печиво. Завжди у вашому розпорядженні.

Деко для procook
У технології procook використовується спеціальна шестигранна конструкція і антипригарна емаль, які забезпечують більш здорові способи приготування страв.

Стандартне підсвічування
Підсвічування духової шафи, що розташоване на задній стінці камери, дозволяє чітко розглянути страви, що готуються.

Тип духовки

Електрична

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Поворотні

Дисплей

Немає

Клас енергоспоживання

А

Основні характеристики
Корисний об'єм, л

62

Гриль

Електричний

Потужність грилю, Вт

2000

Конвекція

Є

Кількість режимів

8

Режими роботи

Нижній + верхній нагрів + вентилятор

Нижній + верхній нагрів

Гриль

Гриль + верхній нагрів

Вентилятор + гриль

Нижній нагрів

Швидкий розігрів

Розморожування

Особливості

Автовідключення

Підсвітка

Таймер

Тип очищення

Традиційний (емаль легкого очищення)

Тип направляючих

Рельєфні

Кількість скла дверцят

3

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.5 х 59.5 х 57.5

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

56 x 59.5 x 56

Вага, кг

32.4

Основний колір

Нержавіюча сталь

Пожалуйста авторизуйтесь или зарегистрируйтесь для просмотра

Рекомендуемые товары